foto

Anatolij Žuravljov

  • nar. 20.3.1964 (56 let)
    Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Kryša
2008 Arfa dlja ljubimoj (TV film)
Na kryše mira
Ženščina, ně sklonnaja k avanťuram (TV film)
2007 Tretij lišnij
2006 Dikari
2005 Slepá bába
Zerkalnyje vojny: Otraženije pervoje
2002 Dům bláznů
1998 Klassik
1997 Bratr
Bědnaja Saša
1995 Pribytije pojezda
Vsjo budět chorošo
Četvjortaja planěta
1994 Prochindiada 2
1993 Ty u meňa odna
1992 Loch - poběditěl vody
1990 Bakenbardy
1989 Ad, ili dose na samogo sebja (TV film)

TV seriály

2019 Žuki (TV seriál)
2017 Byvšije (TV seriál)
2016 Beglyje rodstvenniki (TV seriál)
2015 Pasečnik 2 (TV seriál)
2014 Palač (TV seriál)
2013 Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Posledňaja žertva (S01E24)
Michalyč (S01E23)
Sekretnyj zavod (S01E22)
další epizody (8)
Pasečnik (TV seriál)
2012 Sobačja rabota (TV seriál)
Veronika. Potěrjannoje sčastě (TV seriál)
2011 20 let bez ljubvi (TV seriál)
2007 Marš Tureckogo (TV seriál)
Dělo Tureckogo (S04E01)
2006 Jevlampija Romanova. Sledstvije veďot diletant (TV seriál)
Chožděnije pod muchoj (S03E03)
Prognoz gadostěj na zavtra (S03E02)
Kankan na pominkach (S03E01)
Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 12 (S08E12)
Episode 11 (S08E11)
Episode 10 (S08E10)
další epizody (12)
2005 Kazaroza (TV seriál)
2004 Jevlampija Romanova. Sledstvije veďot diletant (TV seriál)
Sozvezdije žadnych psov (S02E03)
Obed u ljudojeda (S02E02)
Gaďuka v sirope (S02E01)
2003 Jevlampija Romanova. Sledstvije veďot diletant (TV seriál)
Svoloč něnagljadnaja (S01E03)
Poker s akuloj (S01E02)
Manikjur dlja pokojnika (S01E01)
2002 Mediki (TV seriál)
Marš Tureckogo (TV seriál)
Ja - ubijca (S03E12)
Igra v koški-myški (S03E09)
Koněc filma (S03E02)
další epizody (4)
2001 Děň rožděnija Buržuja 2 (TV seriál)
Marš Tureckogo (TV seriál)
Mjortvyj sezon v agentstve "Glorija" (S02E04)
Cena žizni - smerť (S02E03)
Pěreběžčik (S02E02)
další epizody (4)
2000 Děň rožděnija Buržuja (TV seriál)
1994 Ruský tranzit (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky