foto

Ksenija Nikolajeva

  • nar. 6.9.1959 (61 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Peredčutťa
2018 Šljachetni volocjuhi
2017 Doktor Sčastě
Sekret neprystupnoji krasuni (TV film)
2012 Solncevorot (TV film)
2011 Země zapomnění
2009 Krasnyj lotos
2008 Papa naprokat
Sjurpriz
2007 Indi
1980 Kopilka (TV film)

TV seriály

2018 Rodnaja krov (TV seriál)
2017 Specy (TV seriál)
Zamuž posle vsech (TV seriál)
2016 Graždanin Nikto (TV seriál)
Komanda (TV seriál)
Na liniji žytťa (TV seriál)
Ně zarikajsja (TV seriál)
Providnycja (TV seriál)
Pochiščenije (E11)
Vikno žytťa (TV seriál)
Zabuď i vspomni (TV seriál)
Zabytaja ženščina (TV seriál)
Čjornyj cvetok (TV seriál)
2014 Labirinty suďby (TV seriál)
Větěr v lico (TV seriál)
2013 Krivoje zerkalo duši (TV seriál)
2012 Ženskij doktor (TV seriál)
2011 Svaty 5 (TV seriál)
2009 Bludnyje děti (TV seriál)
2006 Pervoje pravilo korolevy (TV seriál)
2003 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky