foto

Irina Medveděva

  • nar. 14.8.1982 (36 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Čudo-Judo
2017 Priključenija čoknutogo professora
2012 Bolšaja ržaka
Džhungli
Udača naprokat (TV film)
2011 Pareň s Marsa
2010 Gluchar. "Snova Novyj" (TV film)
2008 Tarif Novogodnij

TV seriály

2007 Kadětstvo 2 (TV seriál)
Sled (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace