foto

Irina Pulina

  • nar. 23.4.1953 (66 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Na obryve (TV film)
2012 Udača naprokat (TV film)

TV seriály

2018 Iščejka 2 (TV seriál)
Iščejka 3 (TV seriál)
2017 Vyjti zamuž za Puškina (TV seriál)
2015 Iščejka (TV seriál)
Ťomnaja storona duši (TV seriál)
Gospoda-tovarišči (TV seriál)
Maňjak. Časť 2 (S01E12)
Maňjak. Časť 1 (S01E11)
2014 Jesli ty ně so mnoj (TV seriál)
Praktika (TV seriál)
2011 Svetofor (TV seriál)
2010 Vsegda govori "vsegda" 6 (TV seriál)
2009 Odnaždy budět ljubov (TV seriál)
2008 Dve suďby 4. Novaja žizň (TV seriál)
2006 Aeroport 2 (TV seriál)
2005 Dve suďby 2. Golubaja krov (TV seriál)
Dve suďby 3. Zolotaja kletka (TV seriál)
2003 Podari mně žizň (TV seriál)
2002 Dve suďby (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace