foto

Hans E. Schons

  • nar. 5.9.1919
    Malmédy, Belgie
  • zem. 3.8.2005 (85 let)
    Berlín, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Bei mir liegen Sie richtig
1974 Die Villa der Madame Vidac (TV film)
Pusteblume
1967 So war Herr Brummell (TV film)
1965 Vražedné pouzdro na housle
1964 Umbruch (TV film)
1963 Detective Story (TV film)
Die Abrechnung (TV film)
1961 Mädchen mit den schmalen Hüften, Das
Nur der Wind
1960 Die Friedhöfe (TV film)
Instinkt ist alles (TV film)
1959 Das mittlere Fenster (TV film)
1957 Abu Kasems Pantoffeln (TV film)
1956 Das Spinnennetz (TV film)

TV seriály

1994 Ve jménu zákona (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1976 Ein Fall für Stein (TV seriál)
1974 Kommissariat IX (TV seriál)
1967 Verräter (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace