foto

Lars Bom

  • nar. 8.4.1961 (57 let)
    Søborg, Dánsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Krummerne - Alt på spil
2011 Barbar Ronal
2010 Lepší svět
2008 Max trapný
2007 Učitelka
2005 Šampioni
2004 Den som frykter ulven
1996 Dealer

TV seriály

2014 Dicte (TV seriál)
Nærvær og Fravær - del 2 (S02E06)
Nærvær og Fravær - del 1 (S02E05)
2004 Rejseholdet (TV seriál)
Assistancemelding A-05/03, del 2 (S04E02)
2003 Rejseholdet (TV seriál)
Assistancemelding A-05/03, del 1 (S04E01)
2002 Rejseholdet (TV seriál)
Assistancemelding A-19/01, del 2 (S03E14)
Assistancemelding A-19/01, del 1 (S03E13)
Assistancemelding A-17/01 (S03E12)
další epizody (13)
2001 Rejseholdet (TV seriál)
Assistancemelding A-2/01 (S03E01)
Assistancemelding A-31/00, del 2 (S02E07)
Assistancemelding A-31/00, del 1 (S02E06)
další epizody (8)
2000 Rejseholdet (TV seriál)
Assistancemelding A-19/00, del 2 (S01E09)
Assistancemelding A-19/00, del 1 (S01E08)
Assistancemelding A-17/00 (S01E07)
další epizody (9)
1983 Bamses billedbog (TV seriál)

TV pořady

2008 Evropské filmové ceny 2008 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace