foto

Lars Bom

  • nar. 8.4.1961 (60 let)
    Søborg, Dánsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Krummerne - Alt på spil
2011 Barbar Ronal
2010 Lepší svět
2009 Zrůda
2008 Max trapný
2007 Učitelka
2005 Šampioni
2004 Den som frykter ulven
2002 Hot Dog
1996 Bella, min Bella
Dealer
1983 De uanstændige

TV seriály

2020 Sommerdahl (TV seriál)
Fatalt selvmål - del 2 (S01E08)
Fatalt selvmål - del 1 (S01E07)
2019 Badehotellet (TV seriál)
Nye planer (S06E04)
Velkommen hjem (S06E01)
2014 Dicte (TV seriál)
Nærvær og Fravær - del 2 (S02E06)
Nærvær og Fravær - del 1 (S02E05)
2004 Rejseholdet (TV seriál)
Assistancemelding A-05/03, del 2 (S04E02)
2003 Rejseholdet (TV seriál)
Assistancemelding A-05/03, del 1 (S04E01)
2002 Rejseholdet (TV seriál)
Assistancemelding A-19/01, del 2 (S03E14)
Assistancemelding A-19/01, del 1 (S03E13)
Assistancemelding A-17/01 (S03E12)
další epizody (13)
2001 Rejseholdet (TV seriál)
Assistancemelding A-2/01 (S03E01)
Assistancemelding A-31/00, del 2 (S02E07)
Assistancemelding A-31/00, del 1 (S02E06)
další epizody (8)
2000 Rejseholdet (TV seriál)
Assistancemelding A-19/00, del 2 (S01E09)
Assistancemelding A-19/00, del 1 (S01E08)
Assistancemelding A-17/00 (S01E07)
další epizody (9)
1983 Bamses billedbog (TV seriál)

Host

TV pořady

2008 Evropské filmové ceny 2008 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky