foto

Berkay Ateş

  • nar. 19.2.1987 (32 let)
    Istanbul, Marmara Region, Turecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Cenzor
2015 Šílenství
2013 Yarım Kalan Mucize

TV seriály

2018 Gülizar (TV seriál)
2017 Çukur (TV seriál)
2016 Anne (TV seriál)
İstanbul Sokakları (TV seriál)
2015 Analar ve Anneler (TV seriál)

Host

TV pořady

2018 İbrahim Selim ile Bu Gece (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace