foto

Liliane Cebrian

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Jen proto, že jsme jiní
2007 Edith Piaf
2002 Filles perdues, cheveux gras
2001 Yamakasi
2000 Une femme d'extérieur
1997 Vérité si je mens, La
1991 Báječné časy
1989 Roselyne et les lions
1988 Contrainte par corps
1981 Filles de Grenoble, Les
Gaston Lapouge (TV film)
1976 Un mari, c'est un mari

TV seriály

1997 Maître Da Costa (TV seriál)
P.J. (TV seriál)
1996 Žena zákona (TV seriál)
1991 Cas de divorce (TV seriál)
1990 Gorille, Le (TV seriál)
1989 Navarro (TV seriál)
1981 Buď zdráv, šampióne (TV seriál)
1974 Fargeot, Les (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace