foto

Peggy Leray

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Zákeřná pomluva (TV film)
2013 Turf
2012 Je retourne chez ma mère (TV film)
2009 Tellement proches
2007 Monsieur Joseph (TV film)
Valentina a spol. (TV film)
2006 Dokonalý přítel
1997 Bonheur est un mensonge, Le (TV film)
Teď nebo nikdy (TV film)
1992 Ptáčnice (TV film)

TV seriály

2015 Disparue (TV seriál)
Épisode Six (E06)
Épisode Cinq (E05)
Épisode Quatre (E04)
2012 Pátrací oddělení (TV seriál)
A la dérive (S06E02)
2006 Julie Lescautová (TV seriál)
Nebezpečné schůzky (S15E03)
2002 Alex Santana - policejní vyjednavač (TV seriál)
1999 La crim' (TV seriál)
1998 Deux flics (TV seriál)
1997 Jedna a jedna je šest (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky