foto

Hee-bon Park

  • nar. 11.5.1983 (37 let)
    Soul, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Eoneunal
2016 Dangshin geogi iteojoorraeyo
2014 Sanda
2013 Chulchulhan yeoja
Les mi aus
Misaeng peurikwol
Saibi
2012 Bijunghan doshi
Gajoksinema
Juri
Nae anaeui modeun geot
2011 Král čuňat
Sesangyeseo gajang ahreumdawoon ilbyeon
2010 Geurang peuri
Hal soo issneun jaga goohara

TV seriály

2019 Sikeuris butikeu (TV seriál)
2018 Aneun waipeu (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
2017 Areugon (TV seriál)
Choingajog (TV seriál)
Geunyang saranghaneun sai (TV seriál)
Oneuldo taembeorineul mosibnida (TV seriál)
2016 Chulchulhan yeoja sijeun 2 (TV seriál)
Sseulsseulhago charanhasindoggaebi (TV seriál)
2015 Daeseneun baekhap (TV seriál)
Peurodyusa (TV seriál)
Pungseonggeom (TV seriál)
2014 Chooljoonghan yeoja (TV seriál)
Dakteo yibangin (TV seriál)
Gogyocheosewang (TV seriál)
Sseomnamsseomnyeo (TV seriál)
Woonmyungcheoreom neol saranghae (TV seriál)
2013 Joogoonui taeyang (TV seriál)
2012 Paemilli (TV seriál)
2010 Shineui kwijeu (TV seriál)
2006 빌리진 날 봐요 (TV seriál)
2005 Nonseutob 6 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky