foto

Christian Jeltsch

  • nar. 1958
    Kolín, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2020 Tatort - Krieg im Kopf (TV film)
2019 Mordshunger - Verbrechen und andere Delikatessen: Wie ein Ei dem anderen (TV film)
Wenn Frauen ausziehen (TV film)
2018 Schwarzach 23 und der Schädel des Saatans (TV film)
2017 Eine gute Mutter (TV film)
Tatort - Zurück ins Licht (TV film)
2016 Schwarzach 23 und die Jagd nach dem Mordsfinger (TV film)
Tatort - Hundstage (TV film)
Tatort – Der hundertste Affe (TV film)
Tatort – Im gelobten Land (TV film)
Weil ich dich liebe (TV film)
Wer aufgibt ist tot (TV film)
2014 Tatort - Borowski und das Meer (TV film)
2013 Místo činu: Brémy - Kdo tahá za nitky (TV film)
Stille (TV film)
Tatort - Er wird töten (TV film)
2012 Deckname Luna (TV film)
Komisař Kreutzer: Msta (TV film)
2011 Místo činu: Brémy - Mrtví uprchlíci (TV film)
Polizeiruf 110 - Denn sie wissen nicht, was sie tun (TV film)
2010 Komisař Kreutzer: Lovec zločinců (TV film)
Rosannas Tochter (TV film)
Tatort - Wie einst Lilly (TV film)
2009 Die Rebellin (TV film)
Polizeiruf 110 - Klick gemacht (TV film)
Tatort - Um jeden Preis (TV film)
2008 Der Russische Geliebte (TV film)
Mit einem Schlag (TV film)
2007 Místo činu: Brémy - Zářivá budoucnost (TV film)
2006 Auf ewig und einen Tag (TV film)
Místo činu - Bez boje (TV film)
Temná minulost (TV film)
2005 Gegen jedes Risiko (TV film)
Místo činu: Brémy - Šeherezáda (TV film)
2004 Polizeiruf 110 - Vater unser (TV film)
2001 Polizeiruf 110 - Gelobtes Land (TV film)
2000 Brennendes Schweigen (TV film)
Einer geht noch (TV film)
Rote Glut (TV film)
1999 Tatort - Tödliches Labyrinth (TV film)
1998 Polizeiruf 110 - Spurlos verschwunden (TV film)
1997 Spiel um dein Leben (TV film)
Tatort - Liebe, Sex und Tod (TV film)

TV seriály

2020 Die verlorene Tochter (TV seriál)
2015 Unter Gaunern (TV seriál)
2013 Kommissarin Lucas (TV seriál)
Bittere Pillen (E19)
2008 Kommissarin Lucas (TV seriál)
Der schwarze Mann (E09)
2007 Kommissarin Lucas (TV seriál)
Das Totenschiff (E07)
2006 Kommissarin Lucas (TV seriál)
Das Verhör (E04)
Bella Block (TV seriál)
Das Glück der Anderen (E20)
2001 Správná dvojka (TV seriál)
Der schöne Tod (E19)
1997 Sophie - Schlauer als die Polizei erlaubt (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2016 Der mit dem Schlag (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky