foto

Viktor Davidson

  • nar. 12.4.1970 (49 let)
    Lidingö, Stockholms län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2017 Solsidan
2016 Útěk do budoucnosti
2014 Můj takzvaný otec
2010 Další čtyři roky
2003 Järnvägshotellet (TV film)
Min jävla skugga
2002 Pepparrotslandet (TV film)
2001 Om inte
1999 Clinch

TV seriály

2019 Enkelstöten (TV seriál)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
Episode 3 (S02E03)
další epizody (5)
Solsidan (TV seriál)
Episode 5 (S06E05)
Episode 4 (S06E04)
Episode 3 (S06E03)
další epizody (5)
2018 Bonusfamiljen (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Bröllopsbekymmer (S02E01)
2017 Bonusfamiljen (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
další epizody (6)
Enkelstöten (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
2012 Případy Anniky Bengtzonové (TV seriál)
Lifetime (E05)
2011 Solsidan (TV seriál)
Bröllopet (S02E10)
Fredde testar singellivet (S02E09)
Fredde och Mickan åker på slottsweekend (S02E08)
další epizody (10)
2010 Solsidan (TV seriál)
Förlossning (S01E10)
Midsommarfest (S01E09)
Kim på middag (S01E08)
další epizody (10)

Dokumentární

2009 Michail Baryšnikov: Prostor (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky