foto

Violaine Barret

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Inspektor Richard Kemp se vrací
2009 Sur le chemin de Compostelle (TV film)
2006 Mer belle à agitée (TV film)
Vytrvalí
2002 Vu à la télé (TV film)
2001 Hvězda léta (TV film)
2000 La Bascule à deux (TV film)
Le chemin du retour
1999 Bascule, La (TV film)
1998 Intime conviction (TV film)
Moissons de l'océan, Les (TV film)
1997 Filles du maître de chai, Les (TV film)
1996 Rošťák Beaumarchais
1990 Nová vlna
1988 Mon cher sujet

TV seriály

2012 Pátrací oddělení (TV seriál)
Dernier tango (S06E08)
2009 Pátrací oddělení (TV seriál)
L'Enfance de l'art (S04E05)
2008 Pátrací oddělení (TV seriál)
Chute libre (S03E08)
2005 Famille d'accueil (TV seriál)
Un Long Silence (S05E02)
2004 Plus belle la vie (TV seriál)
Julie Lescautová (TV seriál)
Soukromá aféra (S13E04)
2001 Semailles et les moissons, Les (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky