foto

Christiane Spiero

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2009 Ex de ma fille, L' (TV film)
2003 Comment devient-on capitaliste? (TV film)
1999 Secret de Saint-Junien, Le (TV film)
1998 Meurtres sans risque (TV film)
1997 Et si on faisait un bébé? (TV film)
Parisien tête de chien (TV film)
1985 Diamant de Salisbury, Le (TV film)
Les copains de la Marne (TV film)

TV seriály

1998 Marie Fransson (TV seriál)
1996 C'est cool! (TV seriál)
1995 L'histoire du samedi (TV seriál)
1993 Seconde B (TV seriál)
1992 F.D.M. (TV seriál)
Goal (TV seriál)
1989 Tribunal (TV seriál)
1988 Drôles d'histoires (TV seriál)
L'appar (TV seriál)
Vivement lundi (TV seriál)
1987 Marc et Sophie (TV seriál)
1985 Maguy (TV seriál)

Dokumentární

2019 Les Reines de la nuit

Scenáristická filmografie

Filmy

2009 Ex de ma fille, L' (TV film)
2007 Trenhotel (TV film)
2006 Le procès de Bobigny (TV film)
2004 Ronde des Flandres, La (TV film)
2003 Péril imminent (TV film)
1999 Secret de Saint-Junien, Le (TV film)
1998 Meurtres sans risque (TV film)
1997 Et si on faisait un bébé? (TV film)
1985 Les copains de la Marne (TV film)

TV seriály

1995 L'histoire du samedi (TV seriál)
1993 Náš učitel (TV seriál)

Dokumentární

2019 Les Reines de la nuit

Producentská filmografie

Dokumentární

2019 Les Reines de la nuit

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky