foto

Jürgen Drews

  • nar. 2.4.1945 (73 let)
    Nauen, Německá říše
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2018 Die Schlagernacht 2018 in der Berliner Waldbühne (koncert)
2016 Verdammt verliebt auf Mallorca (TV film)
2010 C.I.S. - Chaoten im Sondereinsatz (TV film)
2006 Der Prinz aus Wanne-Eickel
2004 Pudelmützen Rambos
1999 Stuhlberg - Der jüngste Manager Europas (studentský film)
1997 Ballermann 6
1981 Kaktus ist kein Lutschbonbon, Ein
1971 La corta notte delle bambole di vetro
Siamo tutti in liberta provvisoria

TV seriály

2014 Blockbustaz (TV seriál)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2000 Aus gutem Haus (TV seriál)
1997 Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál)

Dokumentární

2017 Schlagerland
2015 Der König von Mallorca - Das Phänomen Jürgen Drews (TV film)
2006 Der Generalmanager oder How to sell a Tit Wonder
2005 Die Manuela-Story - Alles und noch viel mehr (TV film)

TV pořady

2017 Beatrice Egli - Ein Frühlingstag in der Schweiz (TV pořad)
Duell der Stars - Die SAT.1-Promiarena (TV pořad)
Schlager im Schnee - die Klubbb3 Hüttenparty (TV pořad)
2016 Schlagerbooom - Das Internationale Schlagerfest (TV pořad)
2015 Wer weiß denn sowas? (TV pořad)
2014 Die ZDF-Kultnacht - Wir lieben Schlager: Die größten Stars, die besten Songs (TV pořad) - a.z.
Quizduell-Olymp (TV pořad)
SAT.1 Gold Hüttenzauber (TV pořad)
2012 Jungen gegen Mädchen (TV pořad)
2007 Willkommen Österreich (TV pořad)
2003 voll total (TV pořad)
1999 Die Karl Dall-Show (TV pořad)
Volle Kanne (TV pořad)
1995 Die Schlager des Jahres (TV pořad)
1992 Riverboat (TV pořad)
1991 DAS! (TV pořad)
1986 ZDF-Fernsehgarten (TV pořad)
1985 Hamburg Journal (TV pořad)
1976 Plattenküche (TV pořad)
1973 8 x 1 in Noten (TV pořad)
1971 Mary's Music (TV pořad)
1968 Starparade (TV pořad)
1957 Aktuelle Schaubude (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace