foto

Jean-Pierre Laurent

  • zem. 10.1.2013
    Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Gang Story
2009 Korkoro
2008 Le Commissariat (TV film)
1995 En mai, fais ce qu'il te plaît
1992 Sniper 2: L'affaire Petracci (TV film)
1990 Mort a dit peut-être, La (TV film)
1989 Francouzská revoluce (TV film)
1987 Bonne chance monsieur Pic! (TV film)
1986 Prunelle Blues
1983 Malheurs d'Octavie, Les
Měsíc v kanálu
1982 Fausses notes (TV film)
Théâtre pour demain: L'armoire (TV film)
1981 Asphalte
À nous de jouer (TV film)
1980 Haine
Traque, La (TV film)
1978 Barikáda úsvitu

TV seriály

2012 Znovuzrozeni (TV seriál)
Lucy (S01E06)
1989 Coplan (TV seriál)
1988 Haute tension (TV seriál)
1984 Série noire (TV seriál)
1981 Pause-café (TV seriál)
1978 Médecins de nuit (TV seriál)
1977 Petit théâtre d'Antenne 2, Le (TV seriál)
1975 Cinéma 16 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace