foto

Dorothee Schön

  • nar. 24.11.1961 (58 let)
    Bonn, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Der Polizist, der Mord und das Kind (TV film)
2016 Kästner und der kleine Dienstag
Wunschkinder (TV film)
2015 Im Zweifel (TV film)
2014 Alles Verbrecher - Eiskalte Liebe (TV film)
2013 Skandál (TV film)
2012 Tatort - Der Wald steht schwarz und schweiget (TV film)
2011 Její poslední den (TV film)
Tatort - Im Netz der Lügen (TV film)
2009 Frau Böhm sagt Nein (TV film)
Tatort - Herz aus Eis (TV film)
2008 Detektiv Cüpper (TV film)
Tatort - Seenot (TV film)
2007 Tatort - Sterben für die Erben (TV film)
2006 Tatort - Gebrochene Herzen (TV film)
Tatort - Mann über Bord (TV film)
2005 Tatort - Der Name der Orchidee (TV film)
2004 Tatort - Bitteres Brot (TV film)
Tatort - Eine Leiche zu viel (TV film)
Vater werden ist nicht schwer (TV film)
2003 Tatort - Stiller Tod (TV film)
2002 Tatort - 1000 Tode (TV film)
Tatort - Schrott und Totschlag (TV film)
2001 Sama mezi muži (TV film)
Schwindelnde Höhe (TV film)
2000 Tatort - Der schwarze Ritter (TV film)
1998 Cellistin, Die (TV film)
Místo činu: Ludwigshafen - Andělíček letí (TV film)
1997 Dr. Mad - Halbtot in weiß (TV film)
Kleine Einbrecher (TV film)
1996 Tatort - Heilig Blut (TV film)
1994 Ärzte: Dr. Schwarz und Dr. Martin - Höhenflug (TV film)
Ärzte: Dr. Schwarz und Dr. Martin - Nahkampf (TV film)
Ärzte: Dr. Schwarz und Dr. Martin - Neuland (TV film)
Ärzte: Dr. Schwarz und Dr. Martin - Rosenkavaliere (TV film)
1990 Srdečně vítáme
1989 Blauäugig
Bumerang - Bumerang

TV seriály

2017 Charité (TV seriál)
Zeitenwende (S01E06)
Götterdämmerung (S01E05)
Wundermittel (S01E04)
další epizody (6)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky