foto

Alexej Děmidov

  • nar. 24.8.1987 (30 let)
    Nižnij Novgorod, Rusko, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Noveňkij
2016 Opjať zamuž (TV film)
Viking
2015 Poslednij rubež
Vojna polov
Šjopot
2011 V subbotu

TV seriály

2018 Děvočki ně sdajutsja (TV seriál)
2017 Bezopasnosť (TV seriál)
Krugovorot (TV seriál)
Serebrjanyj bor (TV seriál)
Torgsin (TV seriál)
Čjornaja krov (TV seriál)
2016 Anna-dětěktiv (TV seriál)
Semejnyje cennosti (E05)
Gdě živjot Naděžda? (TV seriál)
Na belom kone (TV seriál)
Portret ljubimogo (TV seriál)
Staršaja žena (TV seriál)
Vosmiděsjatyje 6 (TV seriál)
Zavtrak v postěl (TV seriál)
2015 Cholodnoje bljudo (TV seriál)
Istrebiteli. Poslednij boj (TV seriál)
Londongrad (TV seriál)
2013 Děpartament (TV seriál)
Falšivaja nota (TV seriál)
Epizod 1.8 (E08)
Epizod 1.7 (E07)
Epizod 1.6 (E06)
další epizody (8)
Obnimaja něbo (TV seriál)
Pjatyj etaž bez lifta (TV seriál)
2012 Dněvnik doktora Zajcevoj (TV seriál)
Dněvnik doktora Zajcevoj 2 (TV seriál)
Lesnik (TV seriál)
Mstitěl (S02E18)
2011 Metod Lavrovoj (TV seriál)
Svetofor (TV seriál)
Čas Volkova 5 (TV seriál)
2010 Marusja (TV seriál)
Čas Volkova 4 (TV seriál)
2009 Čas Volkova 3 (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2017 Akvatorija (TV seriál)
Koncy v vodu (E24)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace