foto

Alexej Děmidov

  • nar. 24.8.1987 (33 let)
    Nižnij Novgorod, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Zima
2019 Upravdomša (TV film)
2018 Krymskij most. Sdělano s ljubovju!
Obratnaja storona ljubvi
Vmestě s Veroj (TV film)
2017 Noveňkij
2016 Opjať zamuž (TV film)
Viking
2015 Poslednij rubež
Vojna polov
Šjopot
2011 V subbotu

TV seriály

2020 Lovuška vremeni (TV seriál)
2019 Dolgij svet majaka (TV seriál)
Ždi meňa (TV seriál)
2018 Děvočki ně sdajutsja (TV seriál)
Fitněs (TV seriál)
Mesť na děsert (TV seriál)
Sinička (TV seriál)
2017 Bezopasnosť (TV seriál)
Ja vybiraju těbja (TV seriál)
Krugovorot (TV seriál)
Serebrjanyj bor (TV seriál)
Torgsin (TV seriál)
Čjornaja krov (TV seriál)
2016 Anna-dětěktiv (TV seriál)
Semejnyje cennosti (E05)
Gdě živjot Naděžda? (TV seriál)
Na belom kone (TV seriál)
Portret ljubimogo (TV seriál)
Staršaja žena (TV seriál)
Vosmiděsjatyje 6 (TV seriál)
Zavtrak v postěl (TV seriál)
2015 Cholodnoje bljudo (TV seriál)
Istrebiteli. Poslednij boj (TV seriál)
Iščejka (TV seriál)
Londongrad (TV seriál)
2014 Francuzskaja kulinarija (TV seriál)
2013 Děpartament (TV seriál)
Falšivaja nota (TV seriál)
Epizod 1.8 (E08)
Epizod 1.7 (E07)
Epizod 1.6 (E06)
další epizody (8)
Obnimaja něbo (TV seriál)
Pjatyj etaž bez lifta (TV seriál)
2012 Dněvnik doktora Zajcevoj (TV seriál)
Dněvnik doktora Zajcevoj 2 (TV seriál)
Kto, jesli ně ja? (TV seriál)
Lesnik (TV seriál)
Mstitěl (S02E18)
2011 Metod Lavrovoj (TV seriál)
Svetofor (TV seriál)
Čas Volkova (TV seriál)
Dězertir (S05E09)
2010 Marusja (TV seriál)
Čas Volkova (TV seriál)
Angel (S04E03)
2009 Čas Volkova (TV seriál)
Doping (S03E31)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2017 Akvatorija (TV seriál)
Koncy v vodu (E24)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky