foto

Denis Siňavskij

  • nar. 21.7.1972 (47 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Kupi meňa
2016 Ljubov vně konkursa (TV film)
Sparta
2013 Bystreje, čem kroliki
2012 Koma (TV film)
Pod pricelom ljubvi (TV film)
2011 Poslednij geroj (TV film)
1995 Musique de l'amour: Robert et Clara, La (TV film)
Pribytije pojezda
1994 Confidences à un inconnu
Koleso ljubvi

TV seriály

2019 Jesť ňuansy (TV seriál)
Němedlennoje reagirovanije (TV seriál)
Těň za spinoj (TV seriál)
2018 Morskije ďjavoly. Rubeži rodiny (TV seriál)
Russkij dvigatěl (E16)
Ogněnnyj angel (TV seriál)
2017 Ivanovy-Ivanovy (TV seriál)
Krylja Imperii (TV seriál)
Gluposť i izmena (E04)
Porozň (E03)
Kreščendo (E01)
Ličnosť ně ustanovlena (TV seriál)
Melnik (TV seriál)
Něpokornaja (TV seriál)
Obratnyj otsčjot (TV seriál)
Episode 11 (E11)
Trockij (TV seriál)
Žena policejskogo (TV seriál)
2016 Čto i trebovalos dokazať (TV seriál)
Šaman (TV seriál)
Vygodnoje predloženije (S03E15)
2015 Kovčeg Marka (TV seriál)
Moskovskaja borzaja (TV seriál)
Novogodněje sčastě (TV seriál)
Něslučajnaja vstreča (TV seriál)
2014 Inyje (TV seriál)
Leningrad 46 (TV seriál)
Lučšije vragi (TV seriál)
Ochotniki za golovami (TV seriál)
Praktika (TV seriál)
Častnyj dětěktiv Taťjana Ivanova (TV seriál)
Živjom tolko raz (E04)
Ženščiny na grani (TV seriál)
Prizraki prošlogo. 2 časť (E26)
Prizraki prošlogo. 1 časť (E25)
Polnyj nol (E24)
další epizody (12)
2013 Bratany 4 (TV seriál)
Kovboj (TV seriál)
Lekarstvo protiv stracha (TV seriál)
Pod pricelom (TV seriál)
Princip Chabarova (TV seriál)
Ženščiny na grani (TV seriál)
Orudije suďby (E10)
0dnoklassnica (E08)
Cena krasoty (E07)
další epizody (9)
PPS (TV seriál)
Zachvat (S02E16)
Robin Gudy (S02E14)
Ja ubil (S02E13)
další epizody (9)
Doznavatěl (TV seriál)
Pravilnoje rešenije (S02E27)
2012 Predatěl (TV seriál)
Agent osobogo naznačenija (TV seriál)
Foling in lav (S03E04)
2011 Format A4 (TV seriál)
Ljubov i razluka (TV seriál)
Narkotrafik (TV seriál)
Morskije ďjavoly (TV seriál)
Sbežavšaja něvesta (S05E22)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Vorovskaja krov (S10E05)
2007 Posledněje putěšestvije Sindbada (TV seriál)
2005 Mentovskije vojny (TV seriál)
Zakon džunglej (S02E02)
2004 Mangust (TV seriál)
Božestvennyj vetěr (S02E10)
2001 Čjornyj voron (TV seriál)
2000 Imperija pod udarom (TV seriál)
Ubojnaja sila (TV seriál)
1999 Agent nacionalnoj bezopasnosti (TV seriál)
1997 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Pogoňa za prizrakom (S01E29)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky