foto

Philip Desmeules

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 L'Ambassador
2016 Céline!... Dva klauni ke katastrofě
2014 I Am Soldier
2006 Dvakrát za život

TV seriály

2018 Jarmark marnosti (TV seriál)
2017 Vzkazy mrtvých (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
další epizody (5)
2008 Malá Dorritka (TV seriál)
2007 Tudorovci (TV seriál)
Zpráva pro císaře (S01E07)
2000 Doctors (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace