foto

Jurij Komissarov

  • nar. 1941
  • zem. 2007

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Miluji jen tebe
1992 Igra vserjoz
1981 Pod svist pul

TV seriály

2007 Děvjať žizněj Nestora Machno (TV seriál)
2006 Dom-fantom v pridanoje (TV seriál)
2005 Za vsjo těbja blagodarju (TV seriál)
2004 Advokat (TV seriál)
Boj bez pravil (S01E03)
2003 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)
2001 Děň rožděnija Buržuja 2 (TV seriál)
1977 Sledstvije vedut Znatoki (TV seriál)
Buket na prijemě (E12)
1975 Sledstvije vedut Znatoki (TV seriál)
Otvětnyj udar (E10)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace