foto

Oliver Biehler

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2020 Lindenberg! Mach dein Ding!
Verunsichert - Alles Gute für die Zukunft (TV film)
2019 Herr und Frau Bulle: Totentanz (TV film)
Scheidung für Anfänger (TV film)
2016 Chladné srdce
Rosa: Svatební romance (TV film)
2014 Besser als nix
2013 Alles für meine Tochter (TV film)
Blutgeld (TV film)
Polizeiruf 110 - Zwischen den Welten (TV film)
2011 Die Minensucherin (TV film)
Ich habe es Dir nie erzählt (TV film)
Její poslední den (TV film)
2010 Albánec
2009 Die Rebellin (TV film)
Schutzlos (TV film)
2008 Die Sache mit dem Glück (TV film)
Lilys Geheimnis (TV film)
2007 Tatort - Fettkiller (TV film)
2006 FC Venus
Tatort - Schlaflos in Weimar (TV film)
2005 Dítě nebo kariéra? (TV film)
Medvídek koala sám doma (TV film)
Tatort - Leiden wie ein Tier (TV film)
Wo bleibst du, Baby? (TV film)
2004 Baal
Ein Krasser Deal (TV film)
Italiener und andere Süßigkeiten (TV film)
2003 Das Siebte Foto
Eiskalte Freunde (TV film)
Hon na žháře (TV film)
Mein erster Freund, Mutter und ich (TV film)
Tatort - Romeo und Julia (TV film)
2002 Ein Albtraum von 3 1/2 Kilo (TV film)
Eva Blond I: Vrah vynáší rozsudek (TV film)
Nachts im Park
Weihnachtsmann gesucht (TV film)
2001 Die Erpressung - Ein teuflischer Pakt (TV film)
1999 Delta Team - Auftrag geheim! (TV film)
Vlak smrti (TV film)
1998 Feuer
1996 Heimatgefühle

TV seriály

2019 Die Spezialisten - Im Namen der Opfer (TV seriál)
Am Ende (S04E12)
Der Bankier (S04E11)
Die kalte Hand (S04E10)
další epizody (14)
Správná dvojka (TV seriál)
Eiskalt (E77)
2018 Die Spezialisten - Im Namen der Opfer (TV seriál)
Gastfeindschaft (S03E11)
Sonne statt Reagan (S03E10)
Ostalgie (S03E09)
další epizody (11)
2017 Die Spezialisten - Im Namen der Opfer (TV seriál)
Diamantenfieber (S02E13)
Feindkontakt (S02E12)
Sommermärchen (S02E11)
další epizody (13)
Správná dvojka (TV seriál)
Vergiftet (E68)
2016 Die Spezialisten - Im Namen der Opfer (TV seriál)
Zersetzt (S01E10)
Totenkopf (S01E09)
Tod eines Untoten (S01E08)
další epizody (10)
2009 Správná dvojka (TV seriál)
Das große Fressen (E44)
2007 2030 - Aufstand der Alten (TV seriál)
2003 Bewegte Männer (TV seriál)
1999 Delta Team - Auftrag geheim! (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2019 Ich bin Anastasia
2004 Leben 16 (TV film)

Herecká filmografie

Filmy

2006 Lulu (TV film)

TV seriály

2018 Die Spezialisten - Im Namen der Opfer (TV seriál)
Ostalgie (S03E09)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky