foto

Irina Griňova

  • nar. 6.2.1973 (47 let)
    Kazaň, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 30 svidanij
2015 Čudo v Krymu
2008 K nebeským výšinám
2007 God Zolotoj rybki
Ja ostajus
Kanikuly ljubvi (TV film)
2005 Moj ličnyj vrag (TV film)
2004 Miluji jen tebe
Proščajtě, doktor Frejd!
2000 Dom dlja bogatych

TV seriály

2017 Ikra (TV seriál)
2016 Tainstvennaja strasť (TV seriál)
2014 Na odnom dychanii (TV seriál)
Novogodnij rejs (TV seriál)
2012 MUR (TV seriál)
Posle školy (TV seriál)
2011 Vozvraščenije domoj (TV seriál)
2004 Tolko ty... (TV seriál)
Vsegda govori "vsegda" 2 (TV seriál)
2003 Vokzal (TV seriál)
Vsegda govori "vsegda" (TV seriál)
1998 Samozvancy (TV seriál)

Dokumentární

2012 Pojedinki: Isključenije iz pravil (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky