foto

Yelena Lanskaya

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2010 The Santa Incident (TV film)
2007 Hybrid (TV film)
Osudný flirt (TV film)
2006 Toulavý anděl (TV film)
2005 Hříbě (TV film)

TV seriály

2007 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Responsible (S08E18)

Dokumentární

2004 Making of 'DreamKeeper', The

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace