foto

Vladimir Laptěv

  • nar. 25.9.1946 (73 let)
    Ust-Abakan, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2006 Nikogda ně razgovarivajtě s něizvěstnymi
2004 Smert Tairova
1993 Tma v Tallinu
1992 Ty staré milostné dopisy
1970 More v ogně

TV seriály

2017 Doktor Richter (TV seriál)
2011 Kaby ja byla carica... (TV seriál)
2010 Enigma (TV seriál)
2009 Braťja Karamazovy (TV seriál)
Čas Volkova (TV seriál)
Pticelov (S03E06)
2008 Fotograf (TV seriál)
Veďma (E12)
Ment v zakoně (TV seriál)
2007 Čas Volkova (TV seriál)
Pulja iz prošlogo (S01E06)
2005 Studěnty (TV seriál)
Advokat (TV seriál)
Glavnaja rol (S02E07)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky