foto

Christopher Lee

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2012 Ze hry: Válka Kerry Packera (TV film)
2011 Paper Giants: The Birth of Cleo (TV film)
2010 Before the Rain
2009 Nicky Two-Tone
2001 Osudové rozhodnutí (TV film)
The Secret Life of Us (TV film)
1999 Secret Men's Business (TV film)
1996 Cody: Fall from Grace (TV film)
1995 Cody: The Burnout (TV film)
1994 Cody: A Family Affair (TV film)
Cody: Bad Love (TV film)
Cody: The Tipoff (TV film)
Rough Diamonds

TV seriály

2015 Gallipoli (TV seriál)
The Earth Abides (E07)
If Only... (E06)
The Breakout (E05)
další epizody (7)
2011 Boj o čas (TV seriál)
Epizoda 6 (S04E06)
Epizoda 3 (S04E03)
Epizoda 1 (S04E01)
2009 Boj o čas (TV seriál)
Epizoda 20 (S02E20)
Epizoda 16 (S02E16)
Epizoda 13 (S02E13)
další epizody (5)
2008 Boj o čas (TV seriál)
Epizoda 13 (S01E13)
Epizoda 12 (S01E12)
Epizoda 8 (S01E08)
další epizody (8)
2005 The Alice (TV seriál)
2004 Fireflies (TV seriál)
2001 Náš tajný život (TV seriál)
1997 Letecká společnost Big Sky (TV seriál)
1989 Body Surfer (TV seriál)
Záchranáři (TV seriál)
1988 Stringer (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2011 Boj o čas (TV seriál)
Epizoda 5 (S04E05)
Epizoda 4 (S04E04)
Epizoda 3 (S04E03)
další epizody (5)
2010 Boj o čas (TV seriál)
Epizoda 22 (S03E22)
Epizoda 21 (S03E21)
Epizoda 20 (S03E20)
další epizody (18)
2009 Boj o čas (TV seriál)
Epizoda 22 (S02E22)
Epizoda 21 (S02E21)
Epizoda 20 (S02E20)
další epizody (22)
2008 Boj o čas (TV seriál)
Epizoda 13 (S01E13)
Epizoda 12 (S01E12)
Epizoda 11 (S01E11)
další epizody (11)

Producentská filmografie

TV seriály

2010 Boj o čas (TV seriál)
Epizoda 4 (S03E04)