foto

Andrej Libenson

  • nar. 8.1.1975 (45 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2008 Na plný plyn
Tot, kto gasit svět

TV seriály

2005 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Podstava (S07E11)
2003 Agent nacionalnoj bezopasnosti 4 (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2012 Koma (TV film)
2008 Tot, kto gasit svět

TV seriály

2017 Ličnosť ně ustanovlena (TV seriál)
2014 Ljubov govorit (TV seriál)
Lučšije vragi (TV seriál)
2013 PPS (TV seriál)
Čužoj (S02E23)
Lož (S02E20)
2012 Litějnyj (TV seriál)
Smerť za kadrom (S07E09)
2011 Format A4 (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2012 Koma (TV film)

TV seriály

2011 Format A4 (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

2019 Němedlennoje reagirovanije (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky