foto

Alexandr Strojev

  • nar. 3.9.1965 (54 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Ťažjolyj slučaj
2012 Dirižjor
Isključenije iz pravil (TV film)
2002 Vovočka
2001 Pěrvoje maja
1995 Pribytije pojezda
1989 Koma

TV seriály

2018 Realizacija (TV seriál)
Mužskaja rabota (E05)
Něvskij (TV seriál)
Prostoj vopros (S03E02)
2017 Front (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Severnyje rubeži (TV seriál)
Evakuacija (E10)
Žizň, po slucham, odna (TV seriál)
2016 Šef (TV seriál)
Něprikasajemyje (S04E17)
Česť oficera (S04E16)
Šaman (TV seriál)
Šaman, šaman (S03E16)
Vygodnoje predloženije (S03E15)
Tretij lišnij (S03E14)
2015 Belaja strela. Vozmezdije (TV seriál)
Molodaja gvardija (TV seriál)
Ochotnik za golovami (TV seriál)
2014 Ochotniki za golovami (TV seriál)
Test na beremennosť (TV seriál)
2013 Berega mojej mečty (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Stancionnyj smotritěl (S02E01)
2012 V zone riska (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Zapadňa (S07E19)
2011 Stranstvija Sindbada (TV seriál)
2010 Morskije ďjavoly (TV seriál)
Vražděbnaja sreda (S04E24)
2009 Morskije ďjavoly. Suďby (TV seriál)
Okončatělnoje rešenije (S01E03)
Litějnyj (TV seriál)
Něbo v almazach (S02E23)
Kamenskaja (TV seriál)
Posmertnyj obraz (S05E04)
2007 Perom i špagoj (TV seriál)
2004 Na uglu, u Patriaršich 4 (TV seriál)
Potěrjavšije solnce (TV seriál)
2003 Agentstvo NLS (TV seriál)
Episode 16 (S02E16)
Episode 15 (S02E15)
Episode 14 (S02E14)
další epizody (6)
2002 Agentstvo "Zolotaja pulja" (TV seriál)
2001 Krot (TV seriál)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Grob na dve persony (S01E02)
2000 Imperija pod udarom (TV seriál)
Ubojnaja sila (TV seriál)
Vovočka (TV seriál)
1999 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Avarijnaja zaščita (S02E03)

Režijní filmografie

Filmy

2010 Demon i Ada

TV seriály

2015 Belaja strela. Vozmezdije (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2010 Demon i Ada

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace