foto

Stefan Scaini

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2013 Port Hope (TV film)
2005 Medvědí přízrak (TV film)
2003 Vzplanout: Příběh Roberta Wrighta (TV film)
2001 Wind at My Back Christmas, A (TV film)
2000 Anne of Green Gables: The Continuing Story (TV film)
Double Frame
1998 Happy Christmas, Miss King (TV film)
Sleeping Dogs Lie
1996 Lyddie (TV film)
The Prisoner of Zenda, Inc. (TV film)
1995 Ve stínu piána (TV film)
1992 Já nepřijdu do nebe

TV seriály

2019 Pup Academy (TV seriál)
2018 Vítejte ve Star Falls (TV seriál)
2016 Ride (TV seriál)
2015 Make It Pop (TV seriál)
2011 Život mezi kluky (TV seriál)
Doylův okrsek (TV seriál)
Family Business (S02E13)
The Special Detective (S02E10)
A Stand Up Guy (S02E03)
další epizody (4)
2010 Doylův okrsek (TV seriál)
A Horse Divided (S01E11)
2008 Spoiled Rotten (TV seriál)
2007 Poslední novinky (TV seriál)
2003 Divoká karta (TV seriál)
2002 2030 CE (TV seriál)
Black Hole High (TV seriál)
2001 MythQuest (TV seriál)
2000 In a Heartbeat (TV seriál)
Our Hero (TV seriál)
Lovci pokladů (TV seriál)
Císařova nevěsta (S01E12)
1998 Emily of New Moon (TV seriál)
1996 Wind at My Back (TV seriál)
1994 TekWar (TV seriál)
Cesta do Avonlea (TV seriál)
The Great Race (S05E06)
1993 Bílý tesák (TV seriál)
1992 Odyssea (TV seriál)
1988 My Secret Identity (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky