foto

Lorin Maazel

  • nar. 6.3.1930
    Neuilly-sur-Seine, Île de France, Francie
  • zem. 13.7.2014 (84 let)
    Castleton Farms, Virginia, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

1972 Musik zum Ansehen (TV seriál)

Dokumentární

2013 Koncert ze Schönbrunnu 2013 (koncert)
2010 Byron Janis Story, The (TV film)
1985 Requiem Mass (koncert)

TV pořady

1991 The Charlie Rose Show (TV pořad)
1982 Champs-Elysées (TV pořad)
1976 Live From Lincoln Center (TV pořad)
1971 Great Performances (TV pořad)
1966 Gala de l'Unicef (TV pořad)
1965 Music on 2 (TV pořad)

Skladatelská filmografie

TV pořady

1976 Live From Lincoln Center (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace