foto

Mathieu Czernichow

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2017 Loue-moi !
2012 Un crime oublié (TV film)
2011 Le bon samaritain (TV film)
2010 Le Grand ménage (TV film)
Osudná láska (TV film)
2009 Zabijácké včely (TV film)
2007 Autopsy (TV film)
2005 Félix Leclerc (TV film)
Petit homme (TV film)
2004 Faites le 15 (TV film)

TV seriály

2012 La Smala s'en mêle (TV seriál)
2009 Enquêtes réservées (TV seriál)
Profanation (S02E03)
La Voix dans la nuit (S02E02)
Les morts n’ont pas d’empreintes (S02E01)
2008 Disparitions, retour aux sources (TV seriál)
Enquêtes réservées (TV seriál)
Jardins secrets (S01E06)
Blessures (S01E05)
Emprise (S01E04)
další epizody (6)
2006 Les tricheurs (TV seriál)
Équipe médicale d'urgence (TV seriál)
2004 Jeff a Leo (TV seriál)
Montanové (TV seriál)
2000 Le lycée (TV seriál)
Ženská spravedlnost (TV seriál)
1999 Žena v taláru (TV seriál)
1998 H (TV seriál)
1997 Vertiges (TV seriál)

Dokumentární

2013 Socha Svobody
2012 Sport, Mafia et Corruption (TV film)
2010 Vábení města (TV film)
2005 Interpol (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky