foto

Marcel Aymé

  • nar. 29.3.1902
    Joigny, Bourgogne, Francie
  • zem. 14.10.1967 (65 let)
    Paříž, Île de France, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2016 Le Passe-muraille (TV film) - kniha
2013 Boeuf clandestin, Le (TV film) - kniha
2007 Chuan qiang ren - kniha
1993 Boeuf clandestin, Le (TV film) - kniha
1991 Huissier, L' (TV film) - kniha
Héloïse (TV film) - kniha
Láska s rybou - kniha
1990 Les bottes de sept lieues (TV film) - kniha
Uranus - kniha
1989 Vouivre, La - kniha
1979 Fabrique, un conte de Noël, La (TV film) - kniha
1977 Le Passe-muraille (TV film) - kniha
1973 Vogue la galère (TV film) - kniha
1969 Le boeuf clandestin (TV film) - kniha
Le modèle (TV film) - kniha
1959 Le Chemin des écoliers - kniha
Muž, který prochází zdí - kniha
Zelená kobyla - kniha
1951 La Belle image - kniha
Muž, který prochází zdí - kniha
Table-aux-Crevés, La - kniha
1934 Rue sans nom, La - kniha

Scenáristická filmografie

Filmy

1993 Edwige Feuillère en scène (TV film)
1990 Clérambard (TV film) - divadelní hra
1984 Lucienne et le boucher (TV film) - divadelní hra
1978 Grâce, La (TV film)
1974 Josse (TV film)
Mouche bleue, La (TV film) - divadelní hra
Oiseaux de la lune, Les (TV film) - divadelní hra
1973 Au théâtre ce soir: La tête des autres (TV film) - divadelní hra
1971 Bottes de sept lieues, Les (TV film)
1970 Messerköpfe (divadelní záznam) - divadelní hra
1969 Clérambard - divadelní hra
1968 Die Konvention Belzebir - divadelní hra
Tudje glave (TV film) - divadelní hra
1967 Bonne peinture, La (TV film)
1966 Bourse et la vie, La
1963 Mondvögel, Die (TV film) - divadelní hra
1961 Nain, Le (TV film)
1960 Francouzka a láska
1957 Čarodějky ze Salemu
1956 Napříč Paříží
Otec, matka, moje žena a já
1954 Otec, matka, služka a já
1943 Madame et le mort
Voyageur de la Toussaint, Le
1941 Le Club des soupirants
My kluci
1936 Mutinés de l'Elseneur, Les
1935 Domino vert, Le
Zločin a trest

TV seriály

1968 Contes du Chat Perché, Les (TV seriál)
1966 Au théâtre ce soir (TV seriál) - divadelní hra
1965 Estudio 1 (TV seriál) - divadelní hra
1954 Folio (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace