foto

Michel Leeb

  • nar. 23.4.1947 (72 let)
    Kolín, Nordrhein-Westfalen, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Chacun sa vie
Daddy Cool
2016 Le Chapeau de Mitterrand (TV film)
2012 Válka v hotelu Royal Palace (TV film)
2010 Douze hommes en colère (TV film)
2005 Odvaha milovat
2004 Les Parisiens
2003 Madame Doubtfire (TV film)
2001 Le secret d'Alice (TV film)
1999 Le monde à l'envers (TV film)
1997 Les enfants de l'Olympia (TV film)
1994 Homme de mes rêves, L' (TV film)
1992 Amies de ma femme, Les
From Time to Time
1991 Trois partout (TV film)
1987 Tombeur, Le (TV film)
1984 Králova bláznovství
1983 On l'appelle catastrophe
1978 Les pieds poussent en novembre (TV film)
1977 Drôles de zèbres
1976 Grande récré, La
1975 Godefinger ou Certaines chattes n'aiment pas le mou

TV seriály

2011 Sosie! Or Not sosie? (TV seriál)
2009 Chabada (TV seriál)
2005 Commissaire Cordier (TV seriál)
Village départ (TV seriál)
2001 Fred a jeho orchestr (TV seriál)
1994 Studio Gabriel (TV seriál)
1992 Grosses têtes, Les (TV seriál)
1982 L'académie des 9 (TV seriál)

Dokumentární

2004 Les 40 ans de la 2 (TV film) - a.z.
1987 La Nuit des Molières (TV seriál)

Host

TV pořady

2016 Amanda (TV pořad)
Même le dimanche (TV pořad)
2012 La parenthèse inattendue (TV pořad)
2010 Comment ça va bien! (TV pořad)
2009 C à vous (TV pořad)
La traversée du miroir (TV pořad)
2008 Au Field de la nuit (TV pořad)
Tous au théâtre! (TV pořad)
2006 Tenue de soirée (TV pořad)
2005 Les grands du rire (TV pořad)
2004 Music-hall et compagnie (TV pořad)
Samedi soir avec... (TV pořad)
2003 93 Faubourg Saint-Honoré (TV pořad)
La méthode Cauet (TV pořad)
2002 Le fabuleux destin de... (TV pořad)
2000 Qui veut gagner des millions? (TV pořad)
Vie privée, vie publique (TV pořad)
1998 Le plus grand cabaret du monde (TV pořad)
Vivement dimanche (TV pořad)
Vivement dimanche prochain (TV pořad)
1997 Stars'N Co (TV pořad)
1996 Thé ou café (TV pořad)
1992 Frou-Frou (TV pořad)
1986 Enfoirés, Les (TV pořad)
Élection de Miss France (TV pořad)
1983 Cadence 3 (TV pořad)
1982 Champs-Elysées (TV pořad)
1979 Palmarès (TV pořad)
1975 Système 2 (TV pořad)
1974 French CanCan (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky