foto

Hanne Wieder

  • nar. 8.5.1925
    Hannoversch Münden, Německá říše
  • zem. 11.5.1990 (65 let)
    Feldafing, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1986 Paradies
1983 Trauma
1979 Liebe, Tod und Heringshäppchen (TV film)
1977 Fragen Sie Frau Erika (TV film)
1976 Dcera Rosemarie
1975 Flirt von gestern (TV film)
Liebe mal so - mal so (Vergnügliches über ein altes Thema) (TV film)
1973 Täter auf der Spur - Blinder Haß, Dem (TV film)
1971 Das Feuerwerk (TV film)
Die Fliege und der Frosch (TV film)
Die Zeit schreit nach Satire (TV film)
Professor Sound und die Pille - Die unwahrscheinliche Geschichte einer Erfindung (TV film)
1970 Die 13 Monate (TV film)
Lerne Lachen ohne zu weinen (TV film)
O Happy Day
1968 Auch schon im alten Rom (TV film)
Zwischen gestern und morgen (TV film)
1967 Mit guten Vorsätzen (TV film)
Paradies auf Erden (TV film)
1966 Grieche sucht Griechin
Panoptikum (TV film)
1965 Die Katze im Sack (TV film)
Flucht, Die
Graf Bobby, der Schrecken des wilden Westens
1964 Doddy und die Musketiere (TV film)
Unartige Lieder (TV film)
Wir singen nur für Sie heut nacht... (TV film)
1963 Das Haus in Montevideo
Es war mir ein Vergnügen
Talente und Verehrer (TV film)
Wochentags immer
1962 Bellboy and the Playgirls, The
Die Flucht (TV film)
Schneewittchen und die sieben Gaukler
Zaubereien oder Die Tücke des Objekts (TV film)
1961 Chikita
Mörderspiel
Towarisch (TV film)
1960 Strašidla ze Spessartu
1959 Heiße Ware
Labyrinth der Leidenschaften
Marili
1958 Dívka Rosemarie
Mit Eva fing die Sünde an

TV seriály

1982 Georg Thomallas Geschichten (TV seriál)
1978 Ein Mann für alle Fälle (TV seriál)
1977 Polizeiinspektion 1 (TV seriál)
Starej (TV seriál)
1968 Detektiv Quarles (TV seriál)
1967 Dem Täter auf der Spur (TV seriál)
1966 Melissa (TV seriál)

Host

TV pořady

1967 Schlager International (TV pořad)
1965 Melodien aus Amerika (TV pořad)
1964 Vergißmeinnicht (TV pořad)
1961 Musik aus Studio B (TV pořad)
1960 Spaß mit Ernst (Stankovski) (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace