foto

Andrej Gulněv

  • nar. 22.6.1982 (38 let)
    Lodejnoje Pole, Leningradská oblast, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Ostorožno! Vchod razrešjon (TV film)
2015 Kontribucija
2013 Tři mušketýři
2010 My iz buduščego 2

TV seriály

2019 Agata i sysk. Koroleva briljantov (TV seriál)
Němedlennoje reagirovanije (TV seriál)
Něvskij (TV seriál)
Nastojaščij architěktor (S04E30)
Bolšaja igra (S04E29)
Čuvstvo jumora (S04E28)
další epizody (29)
2018 Iděalnaja žena (TV seriál)
Velikolepnaja pjaťorka (TV seriál)
Na pervyj vzgljad (S01E17)
Svoi (TV seriál)
Poltora časa v adu (S02E31)
Něvskij (TV seriál)
Letalnyj ischod (S03E20)
Licom k licu (S03E19)
Razvod (S03E18)
další epizody (20)
2017 Kazniť nělzja pomilovať (TV seriál)
Eto něvozmožno (E04)
Krylja Imperii (TV seriál)
Gluposť i izmena (E04)
Obratnyj otsčjot (TV seriál)
Episode 9 (E09)
Trockij (TV seriál)
Něvskij (TV seriál)
Foto na pamjať (S02E32)
Zaděržanije (S02E31)
Kto ty? (S02E30)
další epizody (32)
2016 Mentovskaja saga (TV seriál)
Sledovatel Tichonov (TV seriál)
Takaja rabota (TV seriál)
Skoraja pomošč (S02E17)
Šaman (TV seriál)
Šaman, šaman (S03E16)
Vygodnoje predloženije (S03E15)
Gonki na vyživanije (S03E13)
další epizody (14)
2015 Něvskij (TV seriál)
Prigovor (S01E30)
Najti i uničtožiť (S01E29)
Semejnyje cennosti (S01E28)
další epizody (30)
Inspektor Kuper (TV seriál)
Cvety i braslety (S02E09)
2014 Lučšije vragi (TV seriál)
Obmen (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Mesť triady (S08E21)
2013 Byvšaja žena (TV seriál)
Komanda (TV seriál)
Krovavoje nasledstvo (E03)
Kovboj (TV seriál)
Krasavica (TV seriál)
PPS (TV seriál)
Falšivka (S02E12)
Šaman (TV seriál)
Advokat (S02E16)
Proščaj, oružije (S02E15)
Dělo česti (S02E14)
další epizody (14)
Doznavatěl (TV seriál)
Policejskij (S02E32)
Semja (S02E31)
Operacija (S02E30)
další epizody (22)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Dorogaja žena (S13E10)
2012 Chvost (TV seriál)
Konnitiva (E30)
Gruz (TV seriál)
Kulinar (TV seriál)
Serpantin (S01E08)
Predatěl (TV seriál)
Šef (TV seriál)
Kloun (S01E19)
Kombinacija (S01E11)
Mesť (S01E06)
další epizody (4)
2011 Narkotrafik (TV seriál)
Kapsula (E05)
Šaman (TV seriál)
Skrytaja vygoda (S01E05)
Vračebnaja tajna (S01E04)
Tělochranitěl (S01E03)
další epizody (5)
Litějnyj (TV seriál)
Ličnoje dělo (S06E15)
Banda (S05E01)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Licom k licu (S05E03)
2010 Litějnyj (TV seriál)
Opasnyj gruz (S04E30)
Morskije ďjavoly (TV seriál)
Na glubině (S04E28)
2009 Bomž (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Dělo na million (S10E20)
2007 Posledněje putěšestvije Sindbada (TV seriál)
2006 Žizň i směrť Ljoňki Pantělejeva (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky