foto

John Dixon

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1991 Rose Against the Odds (TV film)
1988 Návrat ke Sněžné řece
1987 Running from the Guns
1982 Muž od Sněžné řeky

TV seriály

1985 Anzacs (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1991 Rose Against the Odds (TV film)
1987 Running from the Guns

TV seriály

1985 Anzacs (TV seriál)
1961 Consider Your Verdict (TV seriál)

Dokumentární

1972 Sunbury

Herecká filmografie

TV seriály

2012 American Horror Story (TV seriál)
Vítejte v Briarcliffu (S02E01)

Producentská filmografie

Dokumentární

1972 Sunbury

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace