foto

Nao Minamisawa

  • nar. 15.6.1990 (28 let)
    prefektura Saitama, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Saki: Ačigahen – Episode of Side-A
2016 Saijo no Meii (TV film)
Sutekina Sen Taxi Special (TV film)
2015 Oedo Jikenchô Bimi de Sôrô (TV film)
2014 Damashie Utamaro IV (TV film)
Zenmo no Boku ga Bengoshi ni Natta Riyu (TV film)
2013 Boku ga chichioya ni naru made (TV film)
Damashie Utamaro 3 (TV film)
Kijo (TV film)
Mamešiba Ičiró: Fúten no šibadžiró
Moon Dream
Tokyo Teyande The Story Teller's Apprentice
2011 Honto ni Atta Kowai Hanashi 2011 (TV film)
2010 Hachigatsu no nijûsô
Yukizuri no Machi
2008 Akai ito
Yamazakura
2007 Zó no senaka

TV seriály

2017 Saki: Ačigahen – Episode of Side-A (TV seriál)
Shachôshitsu no Fuyu: Kyodai Shinbunsha wo toru otoko (TV seriál)
2016 Džimi ni sugoi! Kóecu girl Kóno Ecuko (TV seriál)
Kasa o motanai aritači wa (TV seriál)
Nonmama hakušo (TV seriál)
2015 Kónodori (TV seriál)
Manmakoto ~ Asanosuke Saiteichou (TV seriál)
Taikomochi no tatsujin: Tadashii XX no homekata (TV seriál)
2014 Gunši Kanbei (TV seriál)
Heisei Busaiku Salarymen (TV seriál)
Heisei Saru Kani Kassenzu (TV seriál)
Last Doctor (TV seriál)
Naru jó ni naru sa (TV seriál)
Suteki na Sentaxi (TV seriál)
Team Batista 4: Raden Meikyu (TV seriál)
Tokumei Tantei 2 (TV seriál)
Šitamači bobusuré (TV seriál)
2013 Namonaki Doku (TV seriál)
Otousan wa Nido Shinu (TV seriál)
2012 Kodoku no gurume (TV seriál)
Kôkô nyûshi (TV seriál)
Ooku ~Tanjou (TV seriál)
2011 Yotsuba Jinja Ura Kagyo Shitsuren Hoken~Kokuraseya (TV seriál)
2010 Gold (TV seriál)
2009 Dandy Daddy? (TV seriál)
Inochi no bando (TV seriál)
2008 Ičipondo no fukuin (TV seriál)
Šiori to Šimiko no kaiki džikenbo (TV seriál)
2007 Seito shokun! (TV seriál)
2006 Koi suru ničijóbi: New Type (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace