foto

Marko Cindric

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Dopunska nastava
2018 Happy End
Rafaël
2017 Mrtve ribe
Odjebi, Volim te
Renegáti
2016 ZG80
Zbog tebe
2014 Broj 55
2013 Kratki spojevi
Nije sve u lovi

TV seriály

2017 Čista ljubav (TV seriál)
2013 Počivali u miru (TV seriál)
2012 Hra o trůny (TV seriál)
Sever nezapomíná (S02E01)
2011 Lařina volba (TV seriál)
Loza (TV seriál)
Pod sretnom zvijezdom (TV seriál)
2007 Zauvijek susjedi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace