foto

James Doran

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Fishbowl
2013 Hvězda kriminálu
2009 Best: His Mother's Son (TV film)
2008 Štvanec IRA
2004 Mickybo a já
2003 Holy Cross (TV film)
Hoši z County Clare
2002 Sunday (TV film)
2001 H3
1998 Divoch Jack
1997 Further Gesture, A
1995 Nothing Personal

TV seriály

2013 Scúp (TV seriál)
The Widower (TV seriál)
2012 Hra o trůny (TV seriál)
Oheň a voda (S02E09)
2004 Pulling Moves (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace