foto

Laurence Doherty

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Mlžení
2014 Drákula: Neznámá legenda
Robot Overlords
2012 Chňapáci
2011 Je třeba zabít Bona
Whole Lotta Sole
2009 Best: His Mother's Son (TV film)
2008 Štvanec IRA
Zbouchni mě!
2007 Rovnice smrti
2003 Hoši z County Clare

TV seriály

2014 Halo: Soumrak (TV seriál)
Hra o trůny (TV seriál)
Zbaveni okovů (S04E03)
2013 Hra o trůny (TV seriál)
Deště Kastameru (S03E09)
2012 Line of Duty (TV seriál)
2009 Occupation (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace