foto

Michael Liebmann

  • nar. 28.7.1969 (47 let)
    Michigan, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Fishbowl
2013 Sodium Party
Wodehouse in Exile (TV film)
2011 Brendan Smyth: Betrayal of Trust (TV film)
2007 Rovnice smrti
2004 Omagh (TV film)
2003 Holy Cross (TV film)
Mystikové
2001 Silent Grace
1999 Lost Son, The
Sunburn
Vicious Circle (TV film)
With or Without You
1998 Vzkříšení
2by4
1997 Painted Lady (TV film)
Perfect Blue, The
Sunset Heights
1995 Nei er ekkert svar
1994 Family (TV film)
High Boot Benny
1990 Hush-A-Bye-Baby
1989 Slon (TV film)
1987 Lapsed Catholics (TV film)
Scout (TV film)

TV seriály

2016 Ripper Street (TV seriál)
Occurrence Reports (S05E06)
No Wolves In Whitechapel (S04E05)
The Strangers' Home (S04E01)
2014 Amber (TV seriál)
2013 Scúp (TV seriál)
Vikingové (TV seriál)
Pohřební obřad (S01E06)
Hra o trůny (TV seriál)
Mhysa (S03E10)
2012 Titanic - krev a ocel (TV seriál)
High Stakes (E08)
The Truth Shall Set You Free (E07)
The Imposter (E06)
2006 Star Trek Dark Armada (TV seriál)
2003 The Clinic (TV seriál)
1999 Eureka Street (TV seriál)
1995 Governor, The (TV seriál)
1992 Civvies (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
Screenplay (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace