foto

Alan McKee

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 A Christmas Star
2013 Made in Belfast
2011 Whole Lotta Sole
2007 Tajemství prstenu
2002 As the Beast Sleeps (TV film)
Puckoon
2000 Mambo
Most Fertile Man In Ireland, The
1999 Craic, The
With or Without You
1998 Crossmaheart
Divoch Jack
Titanic Town

TV seriály

2016 The Secret (TV seriál)
2015 Hra o trůny (TV seriál)
Dům černé a bílé (S05E02)
2013 Město divů (TV seriál)
Hříchy otců (S02E08)
1999 Eureka Street (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace