Reklama

Reklama

Hra o trůny - Série 5 (2015) (série)


Dům černé a bílé (S05E02)

(epizoda)
  • USA The House of Black and White

VOD (1)

Obsahy(1)

Arya připlouvá do Braavosu. Pod a Brienne se cestou dostávají do problémů. Cersei se obává, zda je pro její dceru v Dornu bezpečno, neboť Ellaria Písek hledá odplatu za Oberynovu smrt. Stannis zkouší Jonovu trpělivost. A rádce pokouší zase tu Daenerysinu. (HBO Europe)

Recenze (14)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pátá sezóna mě zatím příliš nepřesvědčila i ve druhé epizodě se toho mnoho odehraje, abych následně zjistil, že se vlastně nestalo nic podstatného. Všichni sice mluví, ale málokdo mluví k věci, o Brienne nikdo nestojí, takže se rozhodne dostát slibu všem navzdory, Daenerys se zacyklila v Meereenu a aby se po událostech na Zdi udělalo tepleji, odjíždí Jaime do Dorn. Hmmm, trochu nuda. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá epizóda spočiatku začína v podobne mdlom tempe ako pilot päťky, časom sa ale slušne rozbehne a záver je už veľmi slušný a vyhrotený. V druhej polovici sa udejú dosť významné veci, ako napríklad voľba veliteľa Nočnej hliadky alebo odloženie ružových okuliarov naivnej Daenerrys v dobytom meste. Uvidíme, kam sa to celé vyvinie, zatiaľ ale ide o slabší začiatok než vo vynikajúcej predchádzajúcej sezóne. ()

Reklama

JohnMiller 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spojenie Jaimeho a Bronna (po Houndovi môj najobľúbenejší zabijak bez cti) ma milo prekvapilo. Bál som sa, že už v seriáli skončil. Daenerys politika moc nejde a už stráca všetku kontrolu nad dobytím mestským štátom kde vládne. Ide o vládkyňu ktorá nič okrem drakov nemá a nič nevie.. Po Cersei najhoršia hysterka ktorú v seriáli nemusím. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhý díl téměř identický prvnímu, což je bohužel za 100 min čistého času páté série ne úplně OK. Hodně balastu a zbytečně natahovaných scén. Na všech frontách v podstatě stagnace a plácání dialogové slámy. Snad jen The Wall je živější (nový velitel) a Mereen dozná rovněž výraznějších posunů, protože Daenerys poprvé výrazněji zaklopýtá. ()

Galerie (86)

Zajímavosti (1)

  • J.J. Murphy (Ser Denys Mallister) zemřel 4 dny po skončení natáčení svých scén pro tuto epizodu. Tvůrci se ho rozhodli nenahrazovat a jeho postavu vyškrtli ze scénářů ostatních epizod. (patrik1177)

Reklama

Reklama