foto

Syrus Lowe

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Saint Joan (divadelní záznam)
2016 Appellation
Tryskouni - vánoční speciál (TV film)
2015 The Last Hours of Laura K (TV film)

TV seriály

2019 Alien: Isolation (TV seriál)
2016 Pátý (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
The Living and the Dead (TV seriál)
Episode 6 (E06)
2015 Critical (TV seriál)
Tryskouni (TV seriál)
2013 Talking to the Dead (TV seriál)
2010 Inspektor Banks (TV seriál)
Sherlock (TV seriál)
Studie v růžové (S01E01)
2009 Ashes to Ashes (TV seriál)
Found in Soho (S02E01)
2000 Doctors (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky