foto

Elaine Cameron

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2006 Po Tomášovi (TV film)

TV seriály

2014 Edge of Heaven (TV seriál)
2013 The Guilty (TV seriál)
2012 Sherlock (TV seriál)
Reichenbašský pád (S02E03)
2007 Comedy Showcase (TV seriál)
Jekyll (TV seriál)
2000 Border Cafe (TV seriál)
1999 Nad tebe není (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace