foto

Frank Küpper

  • nar. 30.4.1967 (52 let)
    Kolín nad Rýnem, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2019 Allmen und das Geheimnis der Dahlien (TV film)
Der Anfang von etwas (TV film)
Die verschwundene Familie (TV film)
Ostfriesensünde (TV film)
2018 Ostfriesenblut (TV film)
2017 Allmen und das Geheimnis der Libellen (TV film)
Allmen und das Geheimnis des rosa Diamanten (TV film)
Angst - Der Feind in meinem Haus (TV film)
Kein Herz für Inder (TV film)
2016 Neben der Spur - Todeswunsch (TV film)
Solo für Weiss – Das verschwundene Mädchen
Solo für Weiss – Die Wahrheit hat viele Gesichter (TV film)
2015 Tod eines Mädchens (TV film)
2014 Die Flut ist pünktlich (TV film)
Die letzte Instanz (TV film)
2013 Alle Macht den Kindern (TV film)
Ein weites Herz - Schicksalsjahre einer deutschen Familie (TV film)
Zeugin der Toten (TV film)
2012 Das Kindermädchen (TV film)
Rosa Roth - Trauma (TV film)
2011 Familiengeheimnisse - Liebe, Schuld und Tod (TV film)
Nezapomeň na mě (TV film)
Niemand ist eine Insel (TV film)
Polizeiruf 110 - Zwei Brüder (TV film)
Rosa Roth - Bin ich tot? (TV film)
2010 Liebe ist nur ein Wort (TV film)
Rosa Roth - Das Angebot des Tages (TV film)
Rosa Roth - Notwehr (TV film)
2009 Rosa Roth - Das Mädchen aus Sumy (TV film)
2008 Gott schützt die Liebenden (TV film)
Rosa Roth - Der Fall des Jochen B. (TV film)
Und Jimmy ging zum Regenbogen (TV film)
2007 Ten den přijde (TV film)
2006 Rosa Roth - In guten Händen (TV film)
2005 Rosa Roth - Flucht nach vorn (TV film)
Rosa Roth - Im Namen des Vaters (TV film)
Sága rodu Vandenbergů (TV film)
Vorsicht Schwiegermutter (TV film)
2004 Inspektor Rolle - Herz in Not (TV film)
Inspektor Rolle - Tod eines Models (TV film)
Krásná nevěsta v černém (TV film)
Schöne Witwen küssen besser (TV film)
2003 Komisařka Rosa Roth - Jako křídla kolibříka (TV film)
Komisařka Rosa Roth - Myšlenky jsou svobodné (TV film)
2002 Komisařka Rosa Roth - S vyloučením veřejnosti (TV film)
2001 Der Solist - Niemandsland (TV film)
Vera Brühne (TV film)
Wilsberg und der Schuss im Morgengrauen (TV film)
2000 Tatort - Einsatz in Leipzig (TV film)
Tatort - Tödliches Verlangen (TV film)
1999 Der Hund aus der Elbe (TV film)
Místo činu - Smrtelný strach (TV film)
1998 Sherut Taxi
1997 HundsGemein

TV seriály

2018 Wolfsland (TV seriál)
Der steinerne Gast (E03)
2015 Deutschland 83 (TV seriál)
2014 Neben der Spur (TV seriál)
2013 Řeka života (TV seriál)
Návrat ztracené lásky (E01)
2012 Auf Herz und Nieren (TV seriál)
2009 Krupp - Eine deutsche Familie (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2007 Afrika, mon amour (TV seriál)
1998 Mordkommission (TV seriál)
1995 Wilsberg (TV seriál)
1994 Rosa Roth (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky