foto

Amel Bent

  • nar. 21.6.1985 (33 let)
    Joué-lès-Tours, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2011 Soda (TV seriál)
2010 Případy v cizině (TV seriál)
2009 Chabada (TV seriál)
Scènes de ménages (TV seriál)
1994 Les enfants de la télé (TV seriál)

TV pořady

2013 Samedi soir on chante Goldman (TV pořad)
2012 Hier encore (TV pořad)
La parenthèse inattendue (TV pořad)
2011 Danse avec les stars (TV pořad)
Vendredi, tout est permis avec Arthur (TV pořad)
2010 Ce soir avec Arthur (TV pořad)
Ça va s'Cauet (TV pořad)
2007 Les stars se dépassent pour ELA (TV pořad)
N'oubliez pas les paroles! (TV pořad)
On n'a pas tout dit (TV pořad)
2006 On n'est pas couché (TV pořad)
2005 La fête de la chanson française (TV pořad)
Podium (TV pořad)
2004 La chanson de l'année (TV pořad)
2001 Star Academy (TV pořad)
2000 On a tout essayé (TV pořad)
Qui veut gagner des millions? (TV pořad)
1998 Plus grand cabaret du monde, Le (TV pořad)
Vivement dimanche (TV pořad)
Vivement dimanche prochain (TV pořad)
1986 Enfoirés, Les (TV pořad)
1985 Victoires de la musique (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace