foto

Claude Klotz

  • nar. 6.10.1932
    Marseille, Bouches-du-Rhône, Francie
  • zem. 13.8.2010 (77 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2002 Entre chiens et loups - kniha
Haute Pierre (TV film) - kniha
2001 Lisa - kniha
1998 Villa vanille (TV film) - kniha
1994 Killer Kid - kniha
1981 Proč ne my? - kniha
1979 Střípky lásky - kniha
1977 Monsieur Papa - kniha
1976 Dracula a syn - kniha

TV seriály

1979 Záhadný pan Duvallier (TV seriál) - kniha

Scenáristická filmografie

Filmy

2002 Muž z vlaku
2001 Félix et Lola
1998 Interdit de vieillir (TV film)
1994 Dernier tour, Le (TV film)
1993 Les noces de carton (TV film)
1990 Manžel kadeřnice
1980 Le Moustique (TV film)

TV seriály

1967 Les dossiers de l'écran (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

1982 Épingle noire, L' (TV seriál)
1967 Les dossiers de l'écran (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Host

TV pořady

2003 93 Faubourg Saint-Honoré (TV pořad)
1975 Apostrophes (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky