foto

Hee-ra Kim

  • nar. 23.3.1947 (72 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Seuta : binaneun sarang
2010 Poezie
2006 Gumiho gajok
Sasaeng gyeoldan
2004 Uri hyeong
1998 Zzim
1995 Widaehan heonteo GJ
Yeongwonhan jegug
1994 Duyeoja Iyagi
1987 Bukchineun yeoja
1975 Babodeuli haengjin
1969 Dokjinneun neulgeuni

TV seriály

2006 Maenbarui sarang (TV seriál)
2005 Haneulisiyeo (TV seriál)
Jamae bada (TV seriál)
2003 Wanjeonhan sarang (TV seriál)
1983 Chudonggung mama (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace