foto

Janet Greek

  • nar. 1949
    Timmins, Ohio, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2003 'Weird Al' Yankovic: The Ultimate Video Collection
1998 Babylon 5: Řeka duší (TV film)
1992 'Weird Al' Yankovic Video Library: His Greatest Hits, The
1988 Kouzelnice
1986 Ladies Club, The
1984 Just My Luck

TV seriály

1999 Křížová výprava (TV seriál)
1998 Xena (TV seriál)
Králův podvodník (S03E15)
Babylon 5 (TV seriál)
The Wheel of Fire (S05E19)
Darkness Ascending (S05E15)
A View from the Gallery (S05E04)
další epizody (4)
1996 Hypernauts (TV seriál)
The Burning Zone (TV seriál)
1995 Babylon 5 (TV seriál)
Nástup temnoty (S02E22)
Příchod Stínů (S02E09)
1994 Babylon 5 (TV seriál)
Východiska (S02E01)
Zámotek (S01E23)
Hlas volajícího na poušti (2. část) (S01E20)
další epizody (6)
1992 Melrose Place (TV seriál)
Burned (S01E10)
1990 The Outsiders (TV seriál)
Zapadákov (TV seriál)
1987 Max Headroom (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1982 St. Elsewhere (TV seriál)

Hudební videoklipy

1996 'Weird Al' Yankovic: The Videos (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace