foto

Janet Greek

  • nar. 1949
    Timmins, Ohio, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1998 Babylon 5: Řeka duší (TV film)
1988 Kouzelnice
1986 The Ladies Club
1984 Just My Luck

TV seriály

1999 Křížová výprava (TV seriál)
1998 Xena (TV seriál)
Králův podvodník (S03E15)
Babylon 5 (TV seriál)
The Wheel of Fire (S05E19)
Darkness Ascending (S05E15)
A View from the Gallery (S05E04)
další epizody (4)
1997 Melrose Place (TV seriál)
Better Homes and Condos (S05E17)
1996 Hypernauts (TV seriál)
The Burning Zone (TV seriál)
Melrose Place (TV seriál)
Triumph of the Bill (S04E26)
The Circle of Strife (S04E22)
1995 Babylon 5 (TV seriál)
Nástup temnoty (S02E22)
Příchod Stínů (S02E09)
Melrose Place (TV seriál)
Two Flew Over the Cuckoo's Nest (S04E14)
1994 Babylon 5 (TV seriál)
Východiska (S02E01)
Zámotek (S01E23)
Hlas volajícího na poušti (2. část) (S01E20)
další epizody (6)
1992 Melrose Place (TV seriál)
Pálí (S01E10)
1990 The Outsiders (TV seriál)
Zapadákov (TV seriál)
1987 Max Headroom (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1982 St. Elsewhere (TV seriál)

Hudební videoklipy

1996 'Weird Al' Yankovic: The Videos (hudební videoklip)

Video kompilace

2003 'Weird Al' Yankovic: The Ultimate Video Collection (video kompilace)
1992 The 'Weird Al' Yankovic Video Library: His Greatest Hits (video kompilace)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1996 Odpadlík (TV seriál)
Pohřešované dítě (S05E07)
Sebeobrana (S05E02)
Doma je doma (S04E12)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky